ΠΕΤΡΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Τ.Θ. 1501 / Τ.Κ. 585 00 ΣΚΥΔΡΑ
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-16:00
23810 71700

Αγαπητοί επισκέπτες

Καλώς ήρθατε στην ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ, μια πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο κατασκευής μηχανημάτων για την βιομηχανία τροφίμων.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη στην ανανεωμένη ιστοσελίδα μας.

Μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα και να γνωρίσετε όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για την ιστορία μας, μέσα από το ιστορικό και το πελατολόγιο, για τη σημερινή κατάσταση, μέσα από τη λίστα προϊόντων και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, αλλά και το μέλλον της συνεργασίας μας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.

Εάν δεν βρήκατε αυτό που σας ενδιαφέρει, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με εκτίμηση

Η ομάδα της ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ.

 

 

1

Μελέτη & Σχεδιασμός

Η κατασκευή ενός μηχανήματος σημαίνει για εμάς την άμεση και πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και προσδοκιών του πελάτη.Από το στάδιο της μελέτης και του σχεδιασμού, οι μηχανικοί της εταιρείας αναλαμβάνουν να σχεδιάσουν την βέλτιστη λύση για κάθε πελάτη ξεχωριστά.
2

Κατασκευή

Κάθε μηχάνημα της ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη  υπεύθυνου μηχανικού, βάσει τρισδιάστατων σχεδιαστικών προγραμμάτων. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός, σας εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητικό αποτέλεσμα.
3

Ποιότητα

Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά υψηλής ποιότητας,κατάλληλα για τρόφιμα και εξαρτήματα διεθνώς αναγνωρισμένων οίκων,ενώ παράλληλα εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε μηχανήματα αξιόπιστα που ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων.
4

Τεχνική Υποστήριξη

Τα άρτια εξοπλισμένα συνεργεία της ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ αναλαμβάνουν την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία κάθε μηχανήματος στον χώρο σας.Παράλληλα  με ευέλικτες ομάδες τεχνικών μας, ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε πιθανή βλάβη ή επιθυμία τροποποίησης , διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της παραγωγική διαδικασίας σας.
5

Εμπειρία

Αξιοποιώντας την εμπειρία και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία 35 και πλέον χρόνων, η ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ είναι σε θέση να υποστηρίξει και να αναπτύξει οποιαδήποτε δημιουργική επένδυση στον κλάδο των τροφίμων.
6

Πελατολόγιο

Η ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ είναι υπερήφανη που έχει εξοπλίσει με ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες κομπόστας ροδακίνων, μεταποίησης και τυποποίησης ελιών, πιπεριάς και όχι μόνο…

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας

Εύρος Προϊόντων x

Στην TEN BRINK βρίσκουμε μαζί, την λύση στις ανάγκες σας…x

Όραμα

Με ισχυρά εφόδια την πολυετή εμπειρία, την αγάπη για δημιουργία, τη διαρκώς εμπλουτιζόμενη τεχνογνωσία, τον σύγχρονο εξοπλισμό του τμήματος σχεδιασμού και εξέλιξης ,που συνδυάζεται άριστα με την άρτια τεχνική κατάρτιση αλλά και παραδοσιακή μαστοριά του προσωπικού μας, η εταιρία οραματίζεται να εξοπλίσει όσο το δυνατό περισσότερες επιχειρήσεις μέσα αλλά και έξω από τα στενά γεωγραφικά της όρια.

Ήδη, το όνομα της ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε πινακίδες μηχανημάτων αλλά και ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής, που έχουν εγκατασταθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού διαφημίζοντας και προβάλλοντας την ποιότητα της εργασίας των Ελλήνων μηχανικών και τεχνιτών.

Εξυπηρέτηση

Βασικός γνώμονας που διέπει την λειτουργία και παρουσία της εταιρίας όλα τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών, είναι η παροχή των βέλτιστων κάθε φορά λύσεων και η διαρκής υποστήριξη του κάθε πελάτη της.

Με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη ( προϊόν, επιθυμητές αποδόσεις, διαθέσιμος χώρος κ.α.), γίνεται μελέτη και λεπτομερής τρισδιάστατος σχεδιασμός του κάθε μηχανήματος, ενώ συγκεκριμένος μηχανικός αναλαμβάνει εξαρχής την όλη διαδικασία. Λαμβάνουμε υπόψιν παράγοντες όπως η λειτουργικότητα, η ευελιξία, η ευκολία στον καθαρισμό, η γρήγορη και άνετη συντήρηση. Ένα σωστά μελετημένο και σχεδιασμένο μηχάνημα ή συγκρότημα έχει το προτέρημα ότι αργότερα μπορεί να επεκταθεί ή και να μετατραπεί χωρίς κανένα πρόβλημα καθώς όλες οι εναλλακτικές λύσεις έχουν ήδη προβλεφθεί στο στάδιο της μελέτης

0

Χρόνια ιστορίας

0

Χρόνια στην Ελλάδα

0

Τύποι μηχανημάτων

0

Στρέμματα ιδιόκτητων εγκαταστάσεων