ΠΕΤΡΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Τ.Θ. 1501 / Τ.Κ. 585 00 ΣΚΥΔΡΑ
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-16:00
23810 71700

Πολ. Ποιότητας

ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ > Πολ. Ποιότητας

    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

    Η ΤΕΝ BRINK ΕΛΛΑΣ, από την ίδρυση της, θεωρεί την υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων που κατασκευάζει ως πρώτη προτεραιότητα.

    Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας ήδη από το 2000 έχει πιστοποιηθεί από την εταιρεία LLOYD’S REGISTER  για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000, ενώ σήμερα πιστή στην δέσμευση της διαθέτει και πιστοποίηση κατά EN ISO 9001:2008 . Επίσης, διαθέτει τεχνικό προσωπικό (μηχανολόγους, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους, ηλεκτρο-συγκολλητές, χειριστές εργαλειομηχανών ) με πολύχρονη πείρα επάνω στις κατασκευές μηχανημάτων και με πολυετή εκπαίδευση στο εξωτερικό, καθώς και συγκολλητές πιστοποιημένους από την εταιρεία ΕΒΕΤΑΜ. Τέλος, πλήθος μηχανημάτων της ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ διαθέτουν ήδη σήμανση CE, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

    Με εφόδιο την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την τεχνογνωσία 35 και πλέον χρόνων, μπορούμε να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε δημιουργική επένδυση στον κλάδο των τροφίμων. Από την μεγάλη και γνωστή βιομηχανία που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω, όσο και τον νέο επιχειρηματία, που σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, προσπαθεί να στήσει σε γερές και στέρεες βάσεις τη δική του μικρή επιχείρηση.