ΠΕΤΡΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Τ.Θ. 1501 / Τ.Κ. 585 00 ΣΚΥΔΡΑ
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00-16:00
23810 71700

Εμπειρία

   

  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

  Η ΤΕΝ BRINK ΕΛΛΑΣ, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1979 αρχικά σαν θυγατρική της Γερμανικής εταιρίας TEN BRINK GmbH που είχε έδρα στη Νυρεμβέργη.
  Σήμερα, σχεδόν 37 χρόνια μετά, είναι εγκατεστημένη στην Πετριά του Δήμου Σκύδρας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις ~10.000m² και λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρία με προσωπικό που αριθμεί σε περίπου 30 άτομα.

  Η ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ έχει εξοπλίσει με ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες παραγωγής κομπόστας ροδακίνων, μεταποίησης και τυποποίησης ελιών.Παράλληλα έχει επεκταθεί και σε εργοστάσια πιπεριών, παρασκευής μαρμελάδας και γλυκών και γενικά όπου απαιτείται κατασκευή ανοξείδωτων μηχανημάτων επεξεργασίας τροφίμων.

  Με ισχυρά εφόδια την πολυετή εμπειρία, την αγάπη για δημιουργία, τη διαρκώς εμπλουτιζόμενη τεχνογνωσία, τον σύγχρονο εξοπλισμό του τμήματος σχεδιασμού και εξέλιξης που συνδυάζεται άριστα με την άρτια τεχνική κατάρτιση αλλά και παραδοσιακή μαστοριά του προσωπικού,  το όνομα της ΤΕΝ BRINK ΕΛΛΑΣ βρίσκεται σε πινακίδες μηχανημάτων αλλά και ολοκληρωμένων γραμμών παραγωγής, που έχουν εγκατασταθεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού διαφημίζοντας και προβάλλοντας την ποιότητα της εργασίας των Ελλήνων μηχανικών και τεχνιτών.

  Αξιοποιώντας την εμπειρία και την συσσωρευμένη τεχνογνωσία 35 και πλέον χρόνων, η ΤΕΝ ΜΠΡΙΝΚ ΕΛΛΑΣ είναι σε θέση να υποστηρίξει και να αναπτύξει οποιαδήποτε δημιουργική επένδυση στον κλάδο των τροφίμων. Από την μεγάλη και γνωστή βιομηχανία που θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω, όσο και τον νέο επιχειρηματία, που σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον, προσπαθεί να στήσει σε γερές και στέρεες βάσεις τη δική του μικρή επιχείρηση.